Disclaimer en Klachtenprocedure

Geschillen en klachten

Europees web consumentenrecht

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Het ODR streeft naar een veilig online shopping in Europa. Ze beschermen onder andere de rechten van de consumenten van webshops. U kunt hier klachten indienen wanneer u met ons geen geschikte oplossing kunt vinden.
ODR platform

WebwinkelKeur

We zijn ook aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ps4-custom.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Disclaimer

Het team van PS4-custom.nl doet zijn uiterste best om alle informatie op deze website volledig en correct aan te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk of kan informatie op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Hierdoor garandeert PS4-custom.nl niet dat alle informatie accuraat en compleet is. PS4-custom.nl kan in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard dat direct of indirect wordt veroorzaakt door interpretatie of gebruik van informatie op onze webshop, facebook, twitter of andere social media.

Informatie dat door ons wordt gedistribueerd zijn alleen ter promotie van ons bedrijf. Het gebruiken van informatie, dat door ons wordt aangeboden, mag alleen voor persoonlijk & privégebruik. Wij zullen geen privé gegevens verkopen aan derden of gebruik maken van persoonlijke gegevens op andere manieren dan correspondentie.

Copywriting

Teksten op deze webshop en onze social media accounts zijn uniek geschreven voor PS4-custom.nl en mogen niet gekopieerd of aangepast worden. Alle informatie is eigendom van PS4-custom.nl en beschermd met copywrite. Informatie is te vinden in, maar niet beperkt tot, Logo’s, video’s, foto’s, teksten & computer code op onze publieke gezichten maar ook op facturen correspondentie en advertenties. Met daarvoor bestemde software wordt eens per half jaar, of wanneer ontucht verwacht wordt, gecontroleerd of er duplicaat content van ons is gepubliceerd en wordt er mogelijk strafrechtelijk onderzoek gestart. Logo’s van derden zoals Sony, Apple, Microsoft of andere bedrijven zijn eigendom van desbetreffende organisaties. Artikelen die wij verkopen zijn bewerkte afbeeldingen, maar de volledige rechten behoren nog steeds toe aan de merk auteurs.

Data mining

Het verzamelen van informatie van deze website op een geautomatiseerde of terugkerende manier is verboden op welke manier dan ook.

Door de gebruiker ingevoerde informatie

Gebruikers van deze website mogen reviews, reacties en andere informatie zoals feedback of afbeeldingen en andere informatie toevoegen aan deze website zolang de inhoud niet illegaal, ontuchtig, bedreigend, schadend of intellectuele rechten overschrijdend van aard zijn. Er mag geen gebruik worden gemaakt van valse informatie of e-mail adres. Wanneer je iets publiceert op deze website geef je ons het recht dit te gebruiken of te weigeren.

Verzendmethoden

Iedere klant heeft de mogelijkheid om bij een bestelling onder €25,- kosten te besparen door te kiezen voor verzending zonder Track & Trace. Bij het kiezen van verzending zonder Track & Trace gaat de klant akkoord dat deze zelf contact opneemt met PostNL voor een verloren pakketje. Wij doen onze uiterste best om iedere bestelling aan te laten komen, maar zonder Track & Trace kunnen we dit niet garanderen. We kunnen dan niet aansprakelijk worden gesteld door verlies door PostNL.

Garantie en retour

Iedere klant heeft 14 dagen wettelijke bedenktijd vanaf het moment dat het product geleverd is. Dit houdt in dat je binnen deze twee weken een artikel zonder opgave van reden mag terugsturen.

Lees hier ons volledige Garantie- & retourbeleid

by PS4-custom.nl