Kerstcadeau voor hem

Op zoek naar een leuk kerst cadeau voor je vriend of zoon? Voor gamers ben je hier aan het juiste adres. Mannen zijn doeners, en dus vinden het leuk om zelfstandig wat te maken of iets te presteren. Ze zijn zo van nature en vinden meestal hun genot in games waar ze alles kunnen doen en hun eigen vooruitgang kunnen bijhouden. Voor een man is er eigenlijk niets mooiers dan een vrouw die hun begrijpt en die het toelaat dat ze een beetje gamen. Het moet natuurlijk niet uit de hand lopen, maar als je hem een beetje steunt in zijn hobby wordt dat geweldig ontvangen.

We zeggen niet dat je een nieuwe game moet kopen. Dat is €50,- en die speelt hij dan in 3 avonden uit. Weg geld. Je hebt dan wel 3 avonden voor jezelf gehad, maar daarna gaat dezelfde game de kast in of blijft rond slingeren. Je €50,- is dan kort besteedt. Hij zal er overigens ook niet zoveel gevoel bij hebben. Wat impactvoller zou zijn is iets dat hij kan gebruiken bij elke game en waarmee hij zijn prestaties kan verbeteren. Het gevolg is dat hij ook regelmatig zal denken aan de persoon die het voor hem heeft gekocht 😉

kerst cadeau voor hem

We hebben in onze shop al twee jaar maandelijks honderden mannen en vrouwen die bij ons aankopen doen en hebben inmiddels een aardig beeld van de verschillende type klanten. We hebben voor kerst drie categorieën gemaakt waarmee we denken iedereen te kunnen helpen. Zo heb je bijvoorbeeld de doe-het-zelver die technisch aangelegd is en het leuk vindt om zijn game-gear uit elkaar te halen of te stylen. Is je mannetje zoals deze beschrijving, dan is de eerste categorie voor jou.Ben je opzoek naar een cadeau dat binnen je kerst budget blijft, maar een geweldig cadeau is om te geven? Neem dan een kijkje in onze categorie ‘kerst budget’. Hierin vindt je mooie beschermhoesjes voor de playstation 4 controller en stickers waarmee de playstation een nieuwe look krijgt. Houdt hij veel van gamen en is hij fanatiek? Dan kun je beter kijken in de ‘Proffesional gamer’ categorie. Veel suces bij het vinden van het juiste cadeau! We wensen je alvast een fijne kerst avond.

Proffesional gamer

kerst cadeau playstation4

Doe het zelfer – PS4 kerst tips

Sommige jongens vinden het fijn om met de handen bezig te zijn en alles uit elkaar te slopen en daarna weer op te bouwen. Voor deze jongens is het dus geweldig om een controller naar hun eigen stijl te vormen. Je moet hierbij denken aan nieuwe knoppen, stickers of en de behuizing van de controller. De iron man designs zijn hier een populair voorbeeld van. Er is ontzettend veel keuze en combinaties mogelijk met knoppen en stickers. Ga er dus maar even rustig voor zitten en kies de juiste kleuren bij elkaar voor hem. Dit is een projectje op zich en je moet er van bewust zijn dat er 3 controller modellen zijn voor de playstation. Bij al onze producten staan de geschikte controller types aangegeven en ook een link naar de soortgelijke producten van een ander controller model. Ook vindt je per artikel hoe je er achter komt welke controller je man of zoon heeft.

Misschien vindt je niet alle producten die je zoekt op onze webshop, maar heeft dit artikel je toch op ideeen gebracht? Zou je ons dan willen steunen met een ThumbsUP op onze facebook pagina? Alvast bedankt!

Hier alvast 3 categorieën om je op weg te helpen met designen

Budget kerst cadeau voor hem

Iedereen heeft zo zijn budget voor een kerst cadeau. Misschien heeft je vriendengroep of je familie een budget ingesteld of heb je niet veel te besteden, maar wil je wel een uniek cadeau. In dat geval hebben we een verrassing voor je. Op deze pagina staat een kruiswoord puzzel en de eerste 3 bezoekers die ons op facebook of Twitter het juiste antwoord opsturen ontvangen een €7,50 kortings code die geldig is tot 2 December. Zo kun je dus wat meer kopen en toch lekker binnen het budget blijven!

Veel jongens vinden het tof om een unieke console te hebben. Echter zijn ze vaker aan het gamen, dan dat ze bezig zijn hun leven te verbeteren. Ze hebben dan soms een steuntje in de rug nodig. Met het geven van een mooie sticker voor zijn gamekast of controler help je toch een beetje alles op te fleuren.

Is je mannetje een enthousiaste gamer, dan is het misschien beter om een beschermhoesje voor zijn controller te kopen of een setje thumbgrips waarmee hij zijn game prestaties kan verbeteren. We hebben speciaal voor een krap kerst budget drie goede categorieen voor je geselecteerd.

kerst kruiswoordpuzzel voor €7,50 tegoed!

Voor deze kerst willen we dat iedereen wat leuks kan doen voor zijn of haar mannetje. Niet iedereen zal veel geld te besteden hebben en daarom hebben we deze actie bedacht. We willen graag vragen, aan mensen die voldoende geld hebben, om deze puzzel te laten voor wat hij is. Hierdoor kan iemand die het met wat minder moet doen deze prijs ontvangen, maar niemand is uitgesloten. Voor iemand die niet veel van gamen weet kan de puzzel wat lastig zijn, vandaar dat we de hint geven: zoek in google naar gamertaal / gamerslang (term voor taalgebruik in engels).

We wensen je veel sucess en wachten met veel spanning op de eerste 3 deelnemers!

kerst kruiswoordpuzzel Playstation 4

kerst cadeau’s voor hem, de ‘pro’ gamer

Sommige jongens doen mee aan competities en spelen in professionele teams. Dit soort gamers hebben speciale gear nodig om hun prestaties te laten toppen. Als gamen hun leven is, dan zullen ze uiteindelijk ook gaan voor speciale controlers zoals die worden gemaakt voor meer dan 100,- door scufgaming. Maar niet iedereen heeft het budget voor. Je kunt echter de orginele controller ook verbeteren om veel meer prestaties te krijgen. De meest voor de handliggende cadeau’s hiervoor zullen thumbgrips zijn.

wat zijn thumbgrips?

Thumbgrips zijn rubber kapjes die over de joysticks van de Dualshock controller heen worden gebracht. Thumbgrips hebben veel vormen en maten waardoor ze geschikt zijn voor verschillende functies. De meeste thumbgrips zijn gemaakt om de grip van de duim op de joystick te verbeteen, maar er zijn ook speciale versies die een verhoging bieden. Verhogende thumbgrips zorgen er voor dat het bewegingsbereik van de duim groter wordt en zo bepaalde acties met hogere precisie te doen. De KontrolFreek Sniper is hiervan een goed voorbeeld. De KontrolFreek Snipr thumb grips zijn bedoeld om snipen in first person shooters een stuk gemakkelijker te maken. Maar snipen is een hele specifieke rol in schiet spellen. Voor andere schietspellen zijn andere thumbgrips met een kleinere verhoging geschikter, denk bijvoorbeeld aan de KontrolFreek Atomic thumb grips. Iedere thumbgrip is bedoeld om de gamer meer grip te geven zodat de duimen minder zullen glijden, ook wanneer er na veel spelen wat zweet vrij komt uit de handen. Voor iemand die veel speelt zullen thumbgrips de veroudering van de joysticks tegen gaan waardoor de Dualshock controller langer mee zal gaan voor hij aan vernieuwing toe is.

by PS4-custom.nl