PS4 console skins maken in Nederland

De afgelopen maanden is het druk geweest op ons kantoor. Het team is bezig geweest met het opzetten van een nieuw productie proces voor onze sticker producten. Ons nieuwe doel was om ECO vriendelijke stickers te ontwikkelen zo ons steentje bij te dragen aan het verminderen van het klimaat probleem. Ook hebben we de kwaliteit van de lijm flink verbetert waardoor de sticker verschillende malen opnieuw geplakt kan worden.

Terwijl we hiermee bezig waren hebben we besloten om nog een stapje verder te gaan. We zijn afgestapt van het oude sticker vel ontwerp waar wij en onze concurrenten gebruik van maken (Afbeeldingen).

Wit sticker model PS4 controller Wit sticker model PS4 Dualshock Boven aanzicht Wit sticker model PS4 Dualshock

Weg met het oude model?

Het oude model is een flink onder de loep genomen en heeft plaats gemaakt voor een nieuw ontwerp, uniek voor onze shop. Hoewel de meningen over het oude model flink uiteen lopen, is iedereen enthousiast over het nieuwe ontwerp. Ook niet verwonderlijk, want het oude model bestond uit veel losse delen waar snel wat fout kon gaan. Het was dus niet voor iedereen even makkelijk om zijn of haar controller even mooi te plakken. Zelfs onze sales manager Marcel heeft het oude model verschillende malen moeten los halen voordat hij eindelijk tevreden was met het resultaat. Er gingen veel kreten over de werkvloer en hij had het zelfs over monniken werk. Het is hem uiteindelijk goed gelukt vindt je niet? (afbeeldingen hierboven).

We hebben nooit klachten gehad over het oude model, maar proberen we de kwaliteit van onze producten altijd te verbeteren. Zo bevat het oude model bijvoorbeeld 9 losse onderdelen. Ons nieuwe model voor de PS4 bevat echter nog maar 5 losse onderdelen die de controller bedekken. Hierdoor wordt het plakken zeer eenvoudig en wordt de kans dat stof zich verzameld aan de plak rand tussen de onderdelen kleiner.

Om dit nieuwe ontwerp te testen zijn onze techneuten deze week druk bezig geweest met het maken van papieren prototypen. Zoals je kunt zien zijn de prototypen goed gelukt en pasten ze nagenoeg perfect op de Dualshock 4 en dat is geweldig nieuws! Want in tegen stelling tot papieren modellen zijn de stickers flexibel en zullen die als gegoten gaan zitten.

Ontwerp Playstation controller sticker PS4 custom papierontwerp Dualshock production ready PS4 custom papierontwerp Dualshock

Lancering van het nieuwe model

We verwachten de nieuwe modellen binnen een aantal weken dan ook in de shop te koop aan te bieden aan jou. Vergeet dus niet ons te volgens op twitter, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van onze product lancering. We hebben veel nieuwe designs en promoties in petto voor het aankomende verkoop seizoen.

PS4 custom, modding is in our blood. We bring you the best the Netherlands has to offer.

Heb je genoten van dit verhaal? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in onze collecties dualshock stickers, ps4 console skins en playstation 4 pro skins.

by PS4-custom.nl