PS4 oplaadstation – controller charging stand

PS4 accessories
OTVO PS4 controller charging stand

14,95

Niet in voorraad

 • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  Gemiddelde levertijden:
  PostNL: 1-2 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
 • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
 • Track en Trace (NL) €4,99
 • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
 • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0009.0001 Categorie:
Productbeschrijving


PS4 oplaadstation – controller stand
De batterij van je Dualshock controller gaat jammer genoeg niet oneindig mee. De PS4 controller of controllers moeten telkens weer worden opgeladen en daarvoor is deze PS4 oplaadstation! Op deze PS4 oplaadstation kun je twee controllers tegelijk opladen.

Het oplaadstation laadt de controller razendsnel op!! En zorgt ervoor dat je snel weer verder kunt gamen!!! 
Één PlayStation 4 controller is namelijk binnen vijf uur helemaal opgeladen en is dan weer klaar voor gebruik. Met behulp van een ledlampje kun je vanaf de bank zien wanneer je controller weer klaar is voor gebruik.

Je kunt jouw controllers natuurlijk ook ‘s nachts tijdens het slapen in het docking station plaatsen. Zo voorkom je dat de controllers de volgende dag leeg zijn en kun je gewoon weer gamen. Het PS4 oplaadstation zelf werkt simpel: je plugt de meegeleverde kabel aan de ene kant in het docking station en steekt de USB aansluiten aan op je Playstation 4. 

Het prachtige en strakke design van de PS4 oplaadstation zorgt ervoor dat hij mooi staat in iedere kamer. Tijdens het opladen komt er blauwe verlichting van het oplaadstation, dit geeft een extra mooi effect tijdens het opladen en is mooi om in het donker te zien. 


Extra voordeel
Een extra voor deel van het PS4 oplaadstation is dat het een goede plek is om je controllers netjes op te bergen. Klanten die deze oplader gebruiken vertellen dat ze sinds aanschaf hun controllers niet meer verliezen omdat ze hem altijd op oplader plaatsen na gebruik. Je raakt je controllers dus minder vaak kwijt! 

Iedere generatie Playstation 4 dualshock controllers past op dit oplaadstation. Kies ervoor om 1 of 2 controllers op het station te plaatsen en deze op te laden terwijl je aan het gamen bent met een andere controller. De controllers worden zeer snel opgeladen! 

Kenmerken: PS4 duo controller laadstation

 • Laad tot twee controllers tegelijk en bespaard ruimte.
 • Staat netjes in uw woonkamer.
 • Eenvoudig aansluiten en snel opladen via usb.
 • Geleverd inclusief USB laadkabel.

  PS4 custom verkoopt ook PS4 thumb stick PS4 controller skins