ps4 controller hoesje – Ebon drake – Zwart – Blauw

PS4 controller beschermhoesjes
ps4 controller hoesje Ebon Drake Zwart Blauw
ps4 controller hoesje Ebon Drake Zwart Blauw Vooraanzichtps4 controller hoesje Ebon Drake-Zwart Blauw Achteraanzichtps4 controller hoesje Ebon Drake Zwart Blauw Verpakking

6,95

In voorraad

  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
    Gemiddelde levertijden:
    PostNL: 1-2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
  • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
  • Track en Trace (NL) €4,99
  • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
  • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0008.0046 Categorie:
Productbeschrijving

Geef jouw controller een uniek design met deze beschermhoes voor Playstation 4 controllers. Geeft de controller een uniek design wat handig is om te bepalen van wie welke controller is in gezinnen met meerdere kinderen. Met deze PS4 controller hoes kan je jouw controller beschermen tegen stoten en krassen en houdt je extra grip tijdens je gamesessies. De print is met laser in de silicone gebrand en zal dus niet loslaten.

Na jaren verkopen van beschermhoesjes hebben we eindelijk een perfecte fit gevonden. Dit rubberen hoesje zit strak om je controller alsof hij altijd bij je controller heeft gehoord. Deze stevige beschermhoes heeft extra sparing rond de analoge sticks waardoor hij je bewegingsvrijheid niet in de weg zit. Dit was een probleem bij andere beschermhoesjes. Het gevolg was dat je de analoge sticks niet vergenoeg kon indrukken om te rennen doordat het rubber van de beschermhoes in de weg zat. Met dit hoesje kan je ook gebruik maken van thumbgrips zonder dat je gameplay er negatief door beinvloed wordt. Dus vollop genieten van je game met deze accesoire!

Holygrips Playstation 4 controller hoes specificaties

Technische specificaties

Type:PS4 controller beschermhoesje
Geschikt voor:Playstation 4 Dualshock V1,
Playstation 4 Dualshock V2
Merk:Holygrips
Extra:Bevat extra ruimte rond thumbsticks voor volledige bewegingsvrijheid. Print is gebrand met laser voor een lange kwaliteitsbehoud. Sluit zeer mooi aan op alle punten van de ps4 controller.