PS4 Lightbar licht uitzet sticker

PS4 lightbar stickers
Lightbar licht uitzet sticker

2,49

In voorraad

 • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  Gemiddelde levertijden:
  PostNL: 1-2 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
 • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
 • Track en Trace (NL) €4,99
 • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
 • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0013.0001 Categorie:
Productbeschrijving

Het licht van de PS4 lightbar kan soms vervelend zijn en het gebruikt onnodig stroom van je batterij waardoor je hem sneller moet opladen. Met de tips onderaan de beschrijving kun je zien waar de instellingen te vinden zijn om het stroomverbruik te verminderen. Helemaal uitzetten van de lightbar is helaas niet mogelijk, vandaar dat we deze sticker hebben gemaakt die de hele lightbar bedekt. Met deze sticker heb je geen last meer van dat vervelende blauwe licht. De lightbar licht stop sticker is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder dat hij lijmresten op je controller achterlaat. Probeer hem dus vandaag nog uit!

 

Tips om jouw PS4 Dualshock Batterij langer mee te laten gaan

Ben je er klaar mee dat je jouw Dualshock continue moet opladen omdat hij weer leeg is?
We hebben een lijstje met weetjes opgesteld waarmee jij de duur van je accu vergroot zonder hardware aanpassingen te maken! We hebben voor jou een paar weetjes

 

 • Energie verbruikt van de Lightbar
  De lightbar van de Dualshock controllers kan niet worden uitgeschakeld, maar wat veel mensen niet weten is dat je wel het energie verbruik van de lightbar kunt verlagen via Settings > Devices > Controllers > Brightness. Door deze op de laagste helderheid te zetten zal het licht minder energie van de accu gebruiken.
 • Dualshock trillingen uitzetten
  Het uitzetten van de Dualshock vibratie zorgt er voor de uw controller accu langer mee zal gaan. Of u dit echt wilt is natuurlijk maar de vraag. Als u de trillingen uit wilt zetten gaat u naar Setting > Devices > Controllers > Enable Vibration en zet u deze instelling uit.
 • PS4 controller laten uitschakelen wanneer u hem niet gebruikt
  Als u nogal eens vergeet om uw controller uit te zetten kan dat leiden tot teleurstelling wanneer u wilt gaan gamen. Gelukkig heeft de Playstation 4 een instelling waarmee u de controllers kunt uitschakelen wanneer u langer dan 10 minuten niet actief bent geweest. U kunt deze instelling vinden via: Settings > Power Saving settings > Turn Off DualShock 4 Automatically. Hier kunt u instellen dat uw controller zichzelf uitschakelt wanneer u 10 minuten lang geen knoppen heeft ingedrukt.

Denk je dat je PS4 controller batterij vervangen moet worden?

Als je denkt dat je lithium ion batterij voor de PS4 controller niet zo lang meer werkt als toen je hem had gekocht, dan kon je nog wel eens gelijk hebben. lithium ion batterijen gaan namelijk maar een paar jaar mee en zullen in het verloop naar hun einde kracht verliezen. De originele PS4 batterij bevat 1000mAh. Er zijn verschillende alternatieven op de markt. Er is 1 alternatief waarvoor we iedereen willen behoeden, dat is de 2000mAh batterij uit china. Deze hebben we zelf doorgemeten en bij 6 metingen bleek de inhoudt tussen 300mAh en 600mAh te zijn. Kortom, die gaat maar een kwart tot een half keer zo lang mee als je eerste batterij. Wij verkopen onze eigen 1600mAh batterij. Er zijn twee versies van de PS4 batterij. Er is een PS4 voor de eerste generatie controllers (deze controllers hebben geen lightbar in de touchpad). Heeft jouw PS4 controller een lightbar in de touchpad, dan moet je onze PS4 slim V2 batterij kopen.