Blauw – Rood – thumb grips – Playstation 4

PS4 thumb grips
Blauw Rood thumb grips Playstation 4

1,99

In voorraad

  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
    Gemiddelde levertijden:
    PostNL: 1-2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
  • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
  • Track en Trace (NL) €4,99
  • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
  • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0004.0037 Categorie:
Productbeschrijving

PS4 thumb grips – blauw met rood

Customize je Playstation 4 Controller met onze PS4 Thumb grips. De blauw met rode circkel thumb grip is perfect voor jouw controller. De ps4-custom thumb grips sluiten perfect aan op jouw analoge stick. Heb je een beschadigde of een kapotte analoge stick? Dat is vanaf nu verleden tijd, de thumb grips zorgen dat jouw DS4 controller er weer mooi uit komt te zien! De PS4 thumbgrip blauw met rode circkel is ideaal voor het beschermen van uw orginele PS4 thumb grips.

De blauw met rode thumb grips zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De grips van ps4-custom gaan lang mee en beschermen jouw orginele PS4 thumbsticks tegen schade. Zoals je missschien weet is het orginele materiaal van de PS4 dualschock controller niet optimaal, de thumb grips blauw met rood zijn dit wel!
  

Deze PS4 thumb grip set blauw met rood zorgt voor een upgrade van jouw PS4 controller. De controller krijgt een geheel nieuw uiterlijk en dat gekozen naar eigen smaak! De grips sluiten perfect aan op uw analoge stick, het stroeve oppervlak zorgt voor een verhoogde controle over je bewegingen met de PS4 controller thumbsticks. De thumb grips zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt spelen in een first-person shooter of bijvoorbeeld een voetbal game. Het geeft de gamer veel plezier tijdens het gamen en goede prestaties!

De Playstation 4 controller thumb grip is eenvoudig aan te brengen op de controller, waarna ze stevig blijven zitten. De PS4 thumb grip sticks helpen u om meer grip te krijgen en dat je meer controle krijgt over jouw acties tijdens het gamen. Dit is vooral zomers ideaal wanneer u door klamme vingers en zweet minder grip hebt.
 In het assortiment van ps4-custom, de customer van uw Playstation 4 zijn ook andere kleuren thumb grips en ps4 producten te verkrijgen.

Koop nu de PS4 thumb grips blauw met rood!


PS4 thumb grips blauw met rood – Eigenschappen

·         Verbeterde grip, t.o.v. het origineel, vooral tijdens hevige game sessies of zweethanden!

·         Sluit perfect aan op de PS4 thumb stick

·         Beschermt en verlengt de levensduur van je PS4 dualshock controller

·         Design past bij veel van onze PS4 controller skins

·         Thumbgrips worden per 2 geleverd