PS4 thumb grips groen met rood

PS4 thumb grips
PS4 thumb grips groen rood holygrips

1,99

Slechts 2 resterend in voorraad

  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
    Gemiddelde levertijden:
    PostNL: 1-2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
  • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
  • Track en Trace (NL) €4,99
  • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
  • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0004.0036 Categorie:
Productbeschrijving

PS4 thumb grips groen met rood

De PS4 thumbgrip groen met rood vanuit de ps4-custom collectie is ideaal voor het beschermen van uw orginele PS4 thumb grips. Heb je een beschadigde of een kapotte analoge stick? Dit is vanaf nu verleden tijd voor jouw Dualschock 4 controller. De groen met rode thumb grips zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De grips van ps4-custom gaan lang mee en beschermen jouw orginele PS4 thumbsticks tegen schade. Heb je al een PS4 controller waarvan de thumb grips zijn beschadigd? Zodra de groen met rode thumb grips zijn geplaatst is de opgelopen schade verledentijd. Zoals je missschien weet is het orginele materiaal van de PS4 dualschock controller niet optimaal. De thumb grips groen met rood zijn dit wel!  

Deze PS4 thumb grip set groen met rood zorgt voor een upgrade van jouw PS4 controller. De PS4 controller krijgt een geheel nieuw uiterlijk en gekozen naar eigen smaak met deze nieuwe thumb grips! De grips sluiten perfect aan op uw analoge stick, het stroeve oppervlak zorgt voor een verhoogde controle over je bewegingen met de PS4 controller thumbsticks. De thumb grips zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt spelen in een first-person shooter of bijvoorbeeld een voetbal game. Het geeft de gamer veel plezier tijdens het gamen en goede prestaties!

De Playstation 4 controller thumb grip is eenvoudig aan te brengen op de controller, waarna ze stevig blijven zitten. Tijdens het gamen kan de controller ervoor zorgen dat je gaat zweten, zweet zorgt ervoor dat de orginele PS4 thumbsticks snel slijten. De PS4 thumb grip sticks helpen u om meer grip te krijgen en dat je meer controle krijgt over jouw acties tijdens het gamen. Dit is vooral zomers ideaal wanneer u door klamme vingers en zweet minder grip hebt.
 In het assortiment van ps4-custom, de customer van uw Playstation 4 zijn ook andere kleuren thumb grips en ps4 producten te verkrijgen.

Koop nu de PS4 thumb grips groen met rood!


PS4 thumb grips groen met rood – Eigenschappen

·         Verbeterde grip, t.o.v. het origineel, vooral tijdens hevige game sessies of zweethanden!

·         Sluit perfect aan op de PS4 thumb stick

·         Beschermt en verlengt de levensduur van je PS4 dualshock controller

·         Design past bij veel van onze PS4 controller skins

·         Thumbgrips worden per 2 geleverd