Playstation 4 Controller Sticker – PS4 Skin – Matrix – Foxx Decals

Stickers voor PS4 controllers
PS4 controller skin matrix
UITVERKOOP

3,99

Bespaar vandaag 33%

Slechts 1 resterend in voorraad

 • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  Gemiddelde levertijden:
  PostNL: 1-2 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
 • 6 maanden fabrieksgarantie
 • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
 • Track en Trace (NL) €4,99
 • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
 • Track en Trace (BE) €6,50
Product NR: 0001.0002.3007 Categorie:
Productbeschrijving

Foxx Decals introduceert hierbij de unieke Matrix PS4 Skin voor op de PS4 Controller. De PS4 Controller Sticker is speciaal en trekt aandacht van iedereen in de kamer. Kinderen beleven meer plezier tijdens het gamen en je kan er zelf ook van genieten. Kortom de PS4 Controller Sticker is ideaal om iemand cadeau te doen.

Je gamed de hele dag, maar waarom moet je een grijze controller pakken zoals iedereen dat doet? Laat je vrienden lachen en hun ogen uitkijken met onze Matrix Playstation 4 Controller Sticker. Pimp je playstation 4 controller met 1 van onze gaming Controller PS4 Stickers van Foxx Decals. Je hoeft tegenwoordig geen high tech mannetje meer te zijn. We brengen de hoogste kwaliteit stickers waarmee je geen foute aankoop doet. Vandaar dat we ook 6 maanden garantie durven te geven. 

Playstation 4 Controller Sticker Matrix
We gebruiken een speciale techniek aan de plakzijde van onze stickers. Onze stickers zijn drukgevoelig en laten luchtbellen eenvoudig uitdrukken via speciale luchtkanalen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je met een pasje ontzetten precies te werk moet gaan. Omdat de PS4 Controller Sticker niet direct plakt op het moment dat het je controller aanraakt kun je hem snel verplaatsen en uitlijnen. Het materiaal behoudt zijn vorm, in tegenstelling tot goedkopere stickers die op zichzelf vouwen zoals plakband. De vorm wordt behouden door de speciale anti-slip en ademende beschermlaag die we aanbrengen. Deze laag zorgt er ook voor dat je handen niet zullen vast plakken aan de sticker wanneer je de controller even vast hebt zoals dat gebeurd wanneer je bijvoorbeeld keukenfolie een tijdje vast pakt.

Je hoeft geen genoegen te nemen met dit ontwerp, we hebben nog veel meer mooie designs en nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze playstation 4 controller stickers collectie. We hebben zeer veel designs die allemaal op de hoogste resolutie van 1000 dots per inch worden geprint. Het eerstvolgende sticker bedrijf dat u tegenkomt zal maximaal 600 dots per inch bieden, of misschien 300 dots per inch. Maar dat kun je niet van digitale afbeeldingen aflezen want die kunnen u een veel hogere resolutie laten zien dan de resolutie die daadwerkelijk wordt geprint.

Hebben we al gezegd dat onze stickers van stevige kwaliteit zijn? Nou, dit is best belangrijk. Mocht je namelijk op een bepaald moment graag je controller weer naar zijn oude staat brengen, dan is het toch fijn om te weten dat je de stickers er in 1 keer kunt afhalen en niet hoeft te prutsen met reststukjes. Waarschijnlijk haal je hem er niet af, want dan ga je weer terug naar het originele design. Maar we hebben aan alles gedacht 😉

PS4 Controller Sticker inhoud:

 • 1 stickervel


Bekijk een controller skin in 3D op youtube

Geen dropshipping
Foxx Decals stickers worden in Nederland gedrukt en gesneden. We leveren deze stickers uit voorraad, dus geen dropshipping of import vanuit een ander land. 

Nog meer bekijken?
Je hoeft geen genoegen te nemen met dit ontwerp, we hebben nog veel meer mooie designs en nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze playstation 4 controller stickers collectie.