Skin voor PS4 controller – Sticker Playstation 4 – Fantasy – Foxx Decals

Stickers voor PS4 controllers
fantasy ps4 controller sticker
UITVERKOOP

3,99

Bespaar vandaag 33%

In voorraad

 • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  Gemiddelde levertijden:
  PostNL: 1-2 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
 • 6 maanden fabrieksgarantie
 • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
 • Track en Trace (NL) €4,99
 • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
 • Verzendkosten (BE) €6,50
Product NR: 0001.0002.0104 Categorie:
Productbeschrijving

De hoogste kwaliteit playstation 4 stickers in de Benelux worden geleverd door het Foxx Decals stickermerk. De Fantasy Controller Sticker Playstation 4 is uniek en beschermt de controller tegen krassen en lelijke plekken.

De Sticker PlayStation 4 is gesneden voor de Dualshock 4 en er kan zelf gekozen worden welke delen van de dualshock niet worden bedekt. De stickers kunnen geplakt worden op de touchpad, de handelbars, langs de action, direction en PS4 knop. De geluidsprekers, knoppen of andere ingangen worden niet bedekt.

De print op de sticker is geplaatste op 1000DPI resolutie en afgewerkt met een matte, anti-slip, beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er voor dat je controller fijn in de hand blijft liggen en je handen ruimte hebben om te ademen. De drager van de print is supersterk, dat wil zeggen, deze scheurt en rekt niet tenzij je het echt onbetwist behandeld. De lijm laat niet los nadat de sticker goed is aangedrukt.

Aan brengen van de Controller Skin
We gebruiken een speciale techniek aan de plakzijde van onze stickers. Onze stickers zijn drukgevoelig en laten luchtbellen eenvoudig uitdrukken via speciale luchtkanalen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je met een pasje precies te werk moet gaan. Omdat de PS4 Controller Skin niet direct plakt op het moment dat het je controller aanraakt kun je hem snel verplaatsen en uitlijnen. Je hoeft daarom geen high tech mannetje meer te zijn om de sticker te kunnen aanbrengen.

Het materiaal behoudt zijn vorm, in tegenstelling tot goedkopere stickers die op zichzelf vouwen zoals plakband. De vorm wordt behouden door de speciale anti-slip en ademende beschermlaag die we aanbrengen. Deze laag zorgt er ook voor dat je handen niet zullen vast plakken aan de sticker wanneer je de controller even vast hebt zoals dat gebeurd wanneer je bijvoorbeeld keukenfolie een tijdje vast pakt.

PS4 controller sticker Fantasy inhoud:

 • voor bij de schouder knoppen 2 stickers
 • 2 stickers Voor de zijkanten
 • voor de handel bars 2 stickers
 • 1 sticker voor rond de direction, action en PS4 knop
 • 1 sticker voor de touchpad

Bekijk een controller skin in 3D op youtube

Geen dropshipping
Foxx Decals stickers worden in Nederland gedrukt en gesneden. We leveren deze stickers uit voorraad, dus geen dropshipping of import vanuit een ander land. 

Nog meer bekijken?
Je hoeft geen genoegen te nemen met dit ontwerp, we hebben nog veel meer mooie designs en nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze playstation 4 controller stickers collectie.