Playstation 4 Controller Sticker – Zen Flower – Foxx Decals

Stickers voor PS4 controllers
Zen Flower PS4 controller skin
UITVERKOOP

3,99

Bespaar vandaag 33%

In voorraad

 • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  Gemiddelde levertijden:
  PostNL: 1-2 werkdagen
 • 14 dagen bedenktijd (na ontvangst)
 • 6 maanden fabrieksgarantie
 • Betaal met iDeal, Paypal, creditcard of Bank transactie
 • Track en Trace (NL) €4,99
 • Gratis verzending (NL) vanaf €15,00
 • Verzendkosten (BE) €6,50
Product NR: 0001.0002.0109 Categorie:
Productbeschrijving

Foxx Decals introduceert deze Zen flower Playstation 4 Controller Sticker voor de Sony Playstation 4 controller.

Je gamed de hele dag, maar waarom moet je een grijze controller pakken zoals iedereen dat doet? Laat je vrienden lachen en hun ogen uitkijken met onze Zen flower PS4 Controller Skin. Pimp je PS4 controller met 1 van onze gaming Playstation 4 Controller Sticker van Foxx decals. Je hoeft tegenwoordig geen high tech mannetje meer te zijn. We brengen de hoogste kwaliteit Playstation 4 Controller Sticker waarmee je geen foute aankoop doet. Vandaar dat we ook 6 maanden garantie durven te geven.

We gebruiken een speciale techniek aan de plakzijde van onze Playstation 4 controller stickers. Onze stickers zijn drukgevoelig en laten luchtbellen eenvoudig uitdrukken via speciale luchtkanalen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je met een pasje ontzetten precies te werk moet gaan. Omdat de sticker niet direct plakt op het moment dat het je controller aanraakt kun je hem snel verplaatsen en uitlijnen. Het materiaal behoudt zijn vorm, in tegenstelling tot goedkopere stickers die op zichzelf vouwen zoals plakband. De vorm wordt behouden door de speciale anti-slip en ademende beschermlaag die we aanbrengen. Deze laag zorgt er ook voor dat je handen niet zullen vast plakken aan de sticker wanneer je de controller even vast hebt zoals dat gebeurd wanneer je bijvoorbeeld keukenfolie een tijdje vast pakt.

Je hoeft geen genoegen te nemen met dit ontwerp, we hebben nog veel meer mooie designs en nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze playstation 4 controller stickers collectie. We hebben zeer veel designs die allemaal op de hoogste resolutie van 1000 dots per inch worden geprint. Het eerstvolgende sticker bedrijf dat u tegenkomt zal maximaal 600 dots per inch bieden, of misschien 300 dots per inch. Maar dat kun je niet van digitale afbeeldingen aflezen want die kunnen u een veel hogere resolutie laten zien dan de resolutie die daadwerkelijk wordt geprint.

Hebben we al gezegd dat onze stickers van stevige kwaliteit zijn? Nou, dit is best belangrijk. Mocht je namelijk op een bepaald moment graag je controller weer naar zijn oude staat brengen, dan is het toch fijn om te weten dat je de stickers er in 1 keer kunt afhalen en niet hoeft te prutsen met reststukjes. Waarschijnlijk haal je hem er niet af, want dan ga je weer terug naar het originele design. Maar we hebben aan alles gedacht 😉

PS4 controller sticker inhoud:

 • 1 stickervel

Het grootste assortiment PS4 controller skins in Nederland

We zijn trots op het grootste assortiment PS4 controller skins in Nederland. Neem dus even de tijd om alle PS4 Controller Stickers te bekijken!

Iedere Playstation 4 sticker die wordt twee keer gecontroleerd, 1 direct na productie en 2 voor verzending. We houden ervan om kwaliteit te leveren en doen ons best om de kwaliteit hoog te houden.